Thaiföld KRABI:  7 SZIGET, naplemente

7 SZIGET túra, naplementével  ​

 

Délutáni transzfer a hoteltől a kikötőbe, majd innen tradicionális Thai Long tail boat-al (hosszú farkú fahajó) hódítjuk meg a természet szépségeit. Körbejárjuk és kipróbáljuk a szigetek (Csirke, Poda, Si, Ta Ming) nyújtotta élvezeteket. Választhatunk, hogy csak kényelmesen napozgatunk a fedélzeten, vagy a hajó tetejéről ugrálunk a tengerbe, esetleg sznorkelezünk a halakkal. Az ivóvíz, üdítők, friss gyümölcsök és a vacsora benne foglaltatik az árban, az alkoholos italokért külön kell fizetni az út során. Rövid hajó utakat teszünk Thaiföld legszebb szigeteinek világába és minden megállónál lehetőségünk lesz a snorkelezésre (könnyű búvárkodásra), hogy megcsodáljuk a korall együttesek és köztük úszkáló gyönyörű színes halak sokaságának rajait, sőt még maga Némó is garantáltan felfedezhető!  Strandolás az arany és fehér homokos partokon, de két sziget között homokpadokon is átsétálhatunk.

Megállóink lesznek a Koh Kai azaz a Csirke sziget, amely egy csirke fej formájú mészkő szikla sziget, a Tang Ming sziget, ami olyan, mint egy cápauszony, gyönyörű korall élővilággal, Si szige, amely Thaiföld, egyik leglátványosabb merülési helye.

7 sziget, naplemente: 49 EUR /fő
 • Indulás: 12:30-13:30 Hotel lobby
 • Hajós transzfer:  Longtail boat 
 • Koh PODA
 • Koh Kai 
 • Tang Ming
 • Railay beach
 • Phranang Cave Beach
 • Romantikus tengerparti BBQ VACSORA
 • Tűz show és tüzijáték
A túrák tartalmazzák: a szállodai transzferek oda-vissza, biztosítás, angol nyelvű idegenvezetés, mentőmellény, étkezés, ivóviz, snorkel felszerelés, gyümölcsök!
Helyszínen fizetendő: Nemzeti Park Belépő 400 THB /felnőtt, 200 THB /gyermek

A strand egyik oldala a "Phra Nang barlang", amit Phra Nang Istennőről neveztek el. Az egyik legenda szerint egy indiai hercegnő, aki hajótörést szenvedett és belefulladt a vízbe a strand közelében és halála után szellemként él a barlangban. Egy másik legenda szerint egy helyi halász felesége volt, akik nagyon szerették egymást és rendkívül boldogok voltak együtt, de egy nap a  férj kiment a tengerre halászni és nem tért vissza. Azután Pra Nang ebbe a barlangba költözött és folyamatosan fürkészte a horizontot, abban a reményben, hogy szeretett férje visszatér hozzá. Napok, évek teltek el, de a halász nem tért vissza. Beleunt a várakozásba, nagyon elkeseredett, és levetette magát egy szikláról a tengerbe, azóta az ő szelleme él a barlangban. Manapság a barlang szent hely, itt imádkoznak a halászok és a hajósok a jó szerencséért és ha sikerrel térnek vissza az útról, lingam szobrokat, virágokat és füstölőket helyeznek el itt. „A Hercegnő legendája a Szeretetnek, Szerelemnek, Elfogadásnak, Harmóniának a megtestesítője.”

Ha leszáll az éj, apró, kéken világító pontocskák lepik el a tengerpartot. A fitoplanktonok ilyenkor a partra sodródva, fluoreszkálva igyekeznek elriasztani a számukra veszélyt jelentő halakat, ragadozókat. A csodás látványt árapály vagy akár vihar is előidézheti. A bátrabbak sznorkelezhetnek is köztük!  Transzfer után, az esti látványos Tűzes show-val zárjuk a romantikus napot

Koh-Hong-Island-Tour-by-Speed-Boat-from-
kajak.jpg
koh-phi-phi.jpg

www.ChiangMai.hu

© 2015-2019. ChiangMai.hu 

 • Instagram Social Icon
 • Facebook Social Icon