Thaiföld KRABI:  MESTERHÁRMAS

Krabi mesterhármas

Krabi 3 leghiresebb attrakciója egy nap!

Hot Spring Waterfall - A vizesés 30-40 celsius fokos vizében mártózunk meg! A  természetesen kialakult medencékben, mint jacuzziban élvezhetjük melegvizes vizesés örömeit, pont a patak partján. :)

Emerald Pool - A smaragd medencék is melegvizes forrásból táplákoznak, a hőmérséklet körülbelül 30-50 Celsius fokos. A kristálytiszta vízzel teli tó, melynek zöld színe változik az idő, az időszak és a fényviszonyok alapján. Három gejzirrel is találkozhatunk utunk során és mindez persze a mesebeli erdő közepén kékszinben pompázó tavacskák között.

KRABI MESTERHÁRMAS: 49 EUR /fő
  • Indulás: 8:20-8:50 Hotel lobby
  • Hot Spring: forrás, vizesés, természetes jacuzzi
  • Smaragd és kék medencék!
  • Tigris templom, kilátó, majmok
A túrák tartalmazzák: a szállodai transzferek, angol nyelvű idegenvezetés, biztosítás, étkezést, ivóviz

Tigris barlang temploma - A templom jól ismert a barlangban található tigrismancs lenyomatokról, magas Buddha szobrairól és a csúcsához vezető hihetetlenül magas lépcsősoráról. A templom alapítása 1957-re tehető, amikor egy Vipassana szerzetes, Jumnean Seelasettho meditálni ment a barlangba. Meditációja közben szemtanúja lett annak, hogy tigrisek bolyonganak a barlangban. Egy másik legenda szerint egy hatalmas tigris lakott a barlangban. Innen ered az elnevezés (Wat Tham Suea), és igen a falakon tigrismancsok láthatóak. A templom felső részéhez a kilátóba 1237 lépcsőn át vezet az út 278 méter magasra. a szerzetesek barlangja pedig 184 méter magasan helyezkedik el. A templomkertben és az alsóbb lépcsőknél majmok mászkálnak szabadon, velük jobb vigyázni, azonban ha nem bántjuk, és kerüljük őket, nem eshet bajunk. A fárasztó felfelé gyaloglás után a méltó jutalom az elénk táruló látkép, Krabi lélegzetelállítóan gyönyörű innen a magasból.

Koh-Hong-Island-Tour-by-Speed-Boat-from-
kajak.jpg
koh-phi-phi.jpg

www.ChiangMai.hu

© 2015-2019. ChiangMai.hu 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon