:NÉV

:E-MAIL

:ÜZENET

KAPCSOLAT

 
Rólunk

 

Magyar-Thai házaspár vagyunk, Thaiföld északi részén Chiang Mai-ban élünk, ott ahol a thai tradició, kultúra, az igazi mosoly és érintetlen szépség még most is virágzik és kézzel fogható. Egy mesevilág ez, elfántokkal, a gyürüsnyakú Karen emberekkel és a sokszáz Buddhista templomot benépesitő szerzetesekkel. Thaiföld igazi csodáit mutatjuk meg neked, egyedüálló módon: magyarul! Ha tényleg érdekel a "mosoly országa" és annak valódi szépsége, látogass el hozzánk ChiangMai-ba és nézd meg Thaiföld csúcsát, az Aranyháromszöget, a hegyi népek érintetlen világát, a hires óvárosi templomokat. Chiang Mai Thaiföld második legnagyobb városa, a Lanna birodalom fővárosa, a "millió rizsföld" hazája, ahol mi élünk a 21. században. Érdekes átélni a modern mindennapokat és talán ezt meg is tuduk osztani veled itt és most, érdekel? Reggel mi is kapszullás kávét iszunk, csak épp a melletünk termő Hmong kávéból és eldönthetjük, hogy Über-t vagy egy riksát hivunk, amit öreg bácsika teker... Célulnk, hogy megmutathassuk Thaiföld északi régiójának, Chiang Mai és környezetének világát az ide érkező honfitársainknak. Tarts velünk!

Segítségedre vagyunk a programok szervezésével, hotelekkel, szállásokkal kapcsolatban, transzferekkel és minden olyasmivel, amire talán most nem is gondolsz! A repülőtéren személyesen várunk, segítünk a hotel becsekkoláskor. Thai nyelven intézünk mindent, de veletek természetesen magyarul beszélünk. Örömmel várunk, hogy megmutathassuk ezt a páratlan, mesés világot neked!

 

Bátran írj nekünk, hívj minket, beszéljünk akár videó chat-en, ismerjük meg egymást a nagy kaland előtt!

Balázs és Thexi

Vélemények, értékelések:
Kövess minket a Facebook-on, csekkold a véleményeket:
  • Facebook Social Icon
 nézd meg élő VIDEÓinkat!
Fotóink az INSTAGRAM-on:
  • Instagram Social Icon
 
 
Áraink:

Kiemelten fontos számunkra, hogy alacsony áron, mégis a lehető legmagasabb színvonalon szervezzük programjainkat, szállásainkat. Cégünket semmiféle magyarországi adó és járulék nem terheli, ezért lehetséges, hogy sokkal alacsonyabb áron dolgozhatunk, mint a magyar utazási irodák (Thaiföldi adó mértéke 7%). Mindenben szeretünk többet, jobbat, olcsóbbat vagy kényelmesebbet nyújtani.

 
Fizetési feltételek

A programok vagy programcsomag megrendelésekor az adatlap elküldése és általunk történő jóváhagyása után történik a foglalás véglegesítése. Foglalásodkor e-mailben megküldjük számodra a pontosan fizetendő árat EURO-ban. Ez az ár nem változik sem az árfolyam, sem egyéb tényező (pl.: hotel áremelés) függvényében, pontosan az előre egyeztetett összegért kapod a szolgáltatásokat akkor is, ha idő közben változtak az árak. A megállapodott teljes árat rendezheted előre PayPal-al VAGY itt a helyszínen EUR készpénzben. 

 

Minden esetben az első program kezdete előtt történik az elszámolás.

Kérünk, hogy az EURO bankjegyeket alaposan nézd át, mert a szakadt, sérült vagy összefirkált fizető eszközt nem váltják be Thaiföldön és mi sem tudjuk elfogadni.

Lemondás, módosítás

Csomagjaink és programjaink időpontjainak módosítását díjmentesen vállaljuk, amennyiben 1 héttel előre jelzed a változást. Az egy hétén belüli módosítás díja általában 10%, amit nekünk is fizetnünk kell a hotelek és egyéb partnereink felé.

Biztositás

Thaiföldi szabályok értelmében: minden programunkon biztositva vagy! 

Általában az egynapos programok kezdéseként tapasztalod majd ezt ,pár adatod kitöltésére kérünk majd egyszerüen.

A biztositás az árban foglaltatik, nincs külön költsége.

A biztositás a programra szól, nem a teljes nyaralásra! 

Céges adatok:
Chang Kham Traveler 1988

164 Moo 6. Hang Dong, Chiang Mai 50230

TAT: 23/02932

www.ChiangMai.hu

© 2015-2019. ChiangMai.hu 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon