Thaiföldi árak, kalkuláció, avagy Mennyibe kerül 1 hét / 2 hét?

Rengeteg kérdés érkezik azzal kapcsolatban, hogy mennyi pénzből lehet kihozni egy thaiföldi utazást, mivel lehet kalkulálni, segítsünk a költségvetés tervezésében. Összefoglalásként készítettünk két rövid kalkulációt, melyek természetesen tájékoztató jellegűek, semmilyen ajánlatnak nem minősülnek. Segítségül szánjunk minden vendégünknek, hogy ezek alapján talán könnyebben tud saját kalkulációt készíteni a thaiföldi utazáshoz.

1 hét Chiang Mai-ban, kalkuláció

A kalkuláció a tiszta költségeket tartalmazza, költőpénz nélkül. Az árak tájékoztató jellegűek és természetesen kerekítettünk, az egyszerű, tiszta és átlátható számok kedvéért.

Minden repjegy oda-vissza értendő, a csomag ajánlatunk tartalmazza a hotelt és a teljes 4 napos programot magyarul, valamint az összes transzfert a programokra és a repülőtérre oda-vissza.

Budapest - Bangkok - Budapest: 150.000 Ft

Bangkok - Chiang Mai - Bangkok: 10.000 Ft

5 napos csomag, 3 programmal: 239-279 EUR

Összesen: ~ 250.000 Ft

Az ár kalkuláció ebben az esetben lemehet akár 200,000 ft alá is, a legolcsóbb repülőjegyekkel 137,000 ft + 7,500 ft és lehet csak 3 napos a csomag +2 nap pedig pihenés.

2 hét Thaiföld: Chiang Mai + Krabi, kalkuláció

Thaiföld 2 hét, repülőjegyekkel, csomagokkal kalkulálva, Chiang Mai és Krabi.

A Krabi csomag reptéri transzferekkel, hotellel és 2 programmal együtt értendő.

Budapest - Bangkok - Budapest: 150.000 Ft

Bangkok - Chiang Mai: 5.000 Ft

4 napos csomag, 3 programmal 239 EUR

Chiang Mai - Krabi: 12.000 Ft

7 napos Krabi csomag: 399 EUR

Krabi - Bangkok: 12.000 Ft

Összesen: ~ 299.000 Ft

Ha Thaiföldre látogatsz, mindenképp ajánljuk a legalább 2 hetet, hogy megismerd ezt a csodálatos országot és kipihenve, tele élményekkel töltsd a thaiföldi nyaralásod.

Költőpénz, egyéb költségek

A fenti kalkulációba nem szerepel a költőpénz és egyéb olyan költségek, mint például: szendvics a repülőtéren, hűtő mágnes a nagymamának, iszogatás a buli negyedben stb...

Minden esetben megírjuk, hogy nem tudunk a költőpénzre pontos választ adni. Mindenkinek magának kell tudnia mennyit szokott költeni 1-2 hét alatt és mit szeretne Thaiföldön vásárolni. Ételre, italra itt valószínűleg sokkal kevesebbet fogsz költeni, mert ezek árai jóval kedvezőbbek Thaiföldön. Egy Thai menü üdítővel 1000 ft, egy palack víz 80 ft. Átlagban számolhatunk 3.000 ft-ot egy napra, amibe belefér egy-egy sör, kávé, csoki naponta itt-ott. Na jó, de mégis mennyit szoktak költeni összesen? Amivel számolnod kell, hogy vásárolni fogsz, mert itt mindenki vásárol, főként emléktárgyakat, ruhát, cipőt, kézműves dolgokat és persze minden "copy" dolgot is megkívánsz, legyen az Rolex óra vagy Prada táska. Volt már olyan vendégünk akik szinte semmit nem vásárolt és így utólag elárulta, hogy 50.000 ft-ot költött el 2 hét alatt. Volt olyan, aki egy eredeti licenszelt bronz szobrot vásárolt félmillió forintért. Egyszóval: Te tudod, rajtad múlik!

www.ChiangMai.hu

© 2015-2019. ChiangMai.hu 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon