Thaiföldi körutazások

Bangkok - ChiangMai - Krabi 

2019. November 6 - 21.

Bangkok - ChiangMai - Krabi 

>>> Loi Krathong fesztivál <<<

2019. December 1 - 14.

Bangkok - ChiangMai - Krabi 

>>> Apák napja <<<

2020. Január 17 - 30.

Bangkok - ChiangMai - Krabi 

>>> Varázshegyek <<<

2020. Február 3 - 16.

Bangkok - ChiangMai - Krabi 

>>> Virág fesztivál <<<

Bangkok és környéke

Thaiföld fővárosa Bangkok felfedezése szinte kötelező program minden Thaiföldi turistának. Partnerünk és barátunk Gabi bácsi, a One Stop Bangkok könyv szerzője, akit szívből ajánljuk utitársként erre a kalandra! Gabi bácsi 17 esztendeje él Bangkok-ban thai feleségével Mandy-vel, könyvének sorai sokakat motiváltak Thaiföld felfedezésére. Ha Bangkok, akkor biztosan ő a legalkalmasabb és leghitelesebb, hogy a környéket bemutassa számotokra.

Thaiföld Gabi bácsival:

www.Thaifold-Gabibacsival.hu

Bangkok Patra Hotel.jpg

BANGKOK: 2 NAP 2 EST GABI BÁCSIVAL

2 NAP BANGKOKBAN +1 ESTI PROGRAMMAL

Az érkezési nap estéje

Egyéni hoteltranszfer a Bangkok érkezési reptérről (amelyhez útmutató leirást is adunk). Utána check in a túracsomaghoz kijelölt szállodában. A szálloda neve: HOTEL PATRA, cime: RAMA 9.rd. Soi 31. (Erős ***  swimmingpoollal). Vacsoraest egy kerthelyiségben, amelynek látványához hasonlóval még találkoztál. (Az étel és italfogyasztás egyénileg téritendő)

A másnap 

Reggeli utáni indulás BANGKOK VÁROSNÉZÉSÉRE! 

Ez a nap Bangkok sokszinűségéről szól, ahol minden negyed egy másik arcát mutatja be a városnak. A szállodából ugyan autóval indulunk útunkra ám a hihetetlen méretre duzzadt forgalmi dugókat elkerülvén az utat később, hajókázással váltjuk ki, hisz az időd drága kincs! Bangkok XIX.sz.-ban épült városrészében kezdjük a napot. Itt túranap függvényében királyi templomokat (Phra Ubosot), majd az egykori városfalat, s annak egyik volt védőbástyáját nézzük meg. Párizst idéző sugárút mentén a sétánkon, mástól nem hallotta gazdag ismeretkincsre teszel majd szert. A bangkoki csodajárgány, a “tuk-tuk” is próbára tétetik. Bangkok bohém negyede a Khao San rd. következik, ami a 70-es évek “hippy” csavargóinak volt a kokain tanyája. Aztán bepillantunk az 50-es évek világát idéző Bangkokba. A bazárok világa következik, majd egy titkos harcikakas telepre és a MÁSNAPOSOK 2. egyik forgatási helyszinére kalauzolunk. A XXI. századot idéző hipermodern városnegyedbe megyünk, ami a modern Bangkok szive. Itt a sétáló utca a levegőben van: A „SKYWALK” következik, Útunkat megszakitván kitérünk IX.Király idejét idézőn, az Anyakirályné templomába, amely sokáig elzárt is volt a külvilág előtt. Itt találkozik a múlt és a jelen. Jim Thompson teak-fa házát felkeresvén a THE ATLANTA HOTEL BANGKOK cimű kalandregényem egyik főhősének otthonába lépsz. Az MBK Centerben rövid shopping és késő délutáni ebéd kínálkozik. A közlekedésünk is sokszínű lesz, mert az autó, a vizibusz, és „tuk-tuk”, mellett, a gyalogszer módján tesszük meg a túraútvonalunkat. Várható hoteltranszfer 17.00-18.00 h között. Egy látnivalókban gazdagon eltelt napot fogsz magad mögött tudni! Egyéni esti programhoz Bangkok szívében javasoljuk a BAYOKE SKY bárját, avagy büfévacsoráját, ahonnan a 84. emeletről pazar esti látvány tárul fotótémaként eléd, a valóban izletes vacsora mellett.

A harmadnap, a továbutazás napja

Nagyon kora reggeli indulás, irány az ÚSZÓPIAC Damnoen Saduak városkában. Piacról lévén a szó, igényli a korai indulást mert déltájban már elapadnak a látnivalók. Az indulás előtt “check out” a hotelszobából. Az úticsomagok a recepció őrzésére maradnak, mi pedig irányba vesszük ezt a nagyvilágra szóló csodálatos helyet! Az úszópiacon lagúnákon siklik majd az evezős csónakod, így bepillantván a helybéliek világába.  Eztán egy újabb izgalmas utiprogramként következik a helybéliek ültetvényein, ahol a banán, a mangó, a papaya terem, kókusz és citromfa ligeteken átvezető eldugott utakon teszünk egy kalandos csavargást. Felkeressük a helybéli keresztények székesegyházát.

A továbbindulás repülőjárata NE induljon előbb mint 18.00 h!

 
 

www.ChiangMai.hu

© 2015-2019. ChiangMai.hu 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon