plane-in-flight.jpg
Ha szeretnéd, hogy mi közvetlenül segítsünk a repülőjegyek kiválasztásánál, írd meg a konktér időpontokat és már küldjük is a legjobb ajánlatokat: 
info@chiangmai.hu
Függetlenül és önzetlenül segíteni szeretnénk tapasztalatainkkal, a legjobb repjegyeket ajánlva a számotokra.

Tapasztalataink alapján a Chiang Mai -ba érkező magyarok Budapestről érkeznek, elsőként Bangkokba és Bangkokból tovább indulva járják be Thaiföld csodálatos tájait, ezért a Budapest - Bangkok - Budapest és a Bangkok - Chiang Mai repülőutakhoz tartozó információkat, tapasztalatokat gyűjtöttük elsőként egy csokorba. Ha Thaiföld bármelyik másik városából érkezel hozzánk, a Bangkok - Chiang Mai légitársaságokra vonatkozó leírás és a reptéri transzfer azonos minden esetben.

Van-e közvetlen járat Bangkokba?

Budapestről nincs, azonban Bécsből van! EVA Air és az Austrian Airlines üzemeltet közvetlen járatot Bécsből Bangkokba, amivel 10-11 óra repüléssel Bangkokban lehetsz! Ha közel van Bécs, mert mondjuk Sopronban élsz, érdemes ezt a lehetőséget választanod.

Budapest - Bangkok - Budapest

A repülőút hosszú ideig tart és egyszer legalább át kell szállnod, ezért lehetőség szerint az ár legyen csak a másodlagos szempont a járat kiválasztásánál. Adott esetben egy oda-vissza repülőjegynél összesen 7-9.000 Ft a különbség a 32 órás 3 átszállásos és a 18 órás 1 átszállásos jegyek között, ezért arra bíztatunk, hogy az alábbi szempontok szerint válassz:

-   A legrövidebb IDŐ alatt tedd meg az utat.

-   Lehetőleg csak 1 ÁTSZÁLLÁS legyen.

-   JÓ LÉGI TÁRSASÁGGAL utazz

 • JÓ ÁRON utazz, aminek feltételei:

  • a, jóval előre foglalsz (1-4 hónappal előre)

  • b, rugalmas vagy az időpontok kiválasztásában (1-3 nap)

Egy jó repülőjárat 14-17 óra alatt, 1 átszállással, 150-180.000 Ft-os ár körül 

teszi meg a Budapest - Bangkok utat.

EMIRATES és QATAR 

 • Ezek a légi társaságok direkt a központjukba repülnek, így az átszállás “útba esik”, nem kell visszafelé repülni (Frankfurt, London, Párizs, Amszterdam felé)

 • Körülbelül megfelezik az utat, így nem egy nagyon hosszú és egy rövidke, hanem két jobb részletben elosztva tudod megtenni a távolságot

 • Jó színvonalon, magas szintű kiszolgálással, probléma mentesen és jó áron repülnek

 • QATAR-nak van KÖZVETLEN JÁRATA Doha-ChiangMai vonalon!

Nem ajánlott légitársaságok: Minden olyan légi társaság ami “visszafelé” repül, pl.: KLM elvisz Amszterdamba az egyébként hideg gépein, majd onnan nagyon hosszú úton Bangkokba.

Ajánlottak még a fenti szempontok alapján TURKISH

és az AEROFLOT (általában nincs alkohol a járatokon)

A330 economy_seat from side.jpg
Thaiföld belföldi repülőjegyek:
Bangkok - Chiang Mai

Chiang Mai nemzetközi repülőterére az összes belföldi légitársaság indít járatokat.

A leggyakrabban az AirAsia "fapados" légitársaság gépei óránként érkeznek Bangkokból!

A Bangkok - ChiangMai repülőjegyek ára ~ 7-8.000 Ft!

Thaiföldi repülőjegyek Chiang Mai

Thaiföld belföldi repülőtársaságok, általános információk:

 

 • Bangkok Airways - 30 kg feladható poggyász, étkezés, saját váró

 • Thai Airways - 30 kg feladható poggyász, étkezés

 • Thai Smile - 20 kg feladható poggyász, sznekk étkezés

 • NOK Air - 20 kg feladható poggyász, sznekk étkezés

 • Thai Lion Air - 15 kg feladható poggyász, sznekk étkezés

 • AirAsia - "fapados", nincs étkezés, nincs feladható poggyász

 • VietJet Air - "fapados", nincs étkezés, nincs feladható poggyász

FONTOS: Bangkok-nak két repülőtere van!

Ha Budapestről indulsz akkor a Suvarnabhumi reptérre érkezik a járatod. Innen a Thai Airways, a Bangkok Airways és a Thai Smile indít járatokat Chiang Mai-ba. A "másik reptér" a Don Muang repülőtér, ahonnan az igazi "fapados" társaságok indulnak: AirAsia, Nok Air, Lion Air. A Suvarnabhumi-ról ingyenes buszjárat is átvisz a Don Muang-re, ami óránként indul. Taxival az út 800 THB körül alakul. Általában a legolcsóbb járatai az AirAsia-nak vannak és náluk van a legtöbb akció is, azonban ehhez át kell menned a Don Muang reptérre, ami sokszor elég fárasztó akár 2 órás zötykölődést jelent a bangkok-i dugóban. Ha szeretnénk valami igazán újat kipróbálni a Nok Air festett gépei és hangulata biztosan olyan élmény, amit máshol nem tapasztaltunk :)

Thaiföldi repülőjegyek Chiang Mai
Repülőjegy Chiang Mai -> dél thaiföldi szigetek 

Chiang Mai nemzetközi repülőteréről a környező országokon kivül, délre, Thaiföld nyaraló szigeteire is napi több közvetlen járatot inditanak a légitársaságok. Például:  Chang Mai-ból Krabira legolcsóbb közvetlen járatot az AirAsia üzemelteti. Az út 1 óra 55 perc. Mivel ez a repülőút kicsit hosszabb, érdemes megfontolni a Bangkok Airways lehetőségét is, mivel nekünk külön várójuk van a repülőtereken és kedvünkre fogyaszthatunk is várakozáskor, illetve a repülőn is jár az étkezés. Az áruk 3-5.000 Ft-tal magasabb, mint az AirAsia.

Repülőjegy ára ~ 15.000 Ft!

Pl.: az AisAsia több mint 3 napi közvetlen járatot üzemeltet ezeken a vonalakon.

Repülőjegy kereső: JetRadar 

 Repülőjegyekben kereső partnerünk a >>>> JetRadar   <<<< kattints a feliratra! Az oldalon jobb felül tudod a keresőt magyar nyelvre és forintra állitani, a kereés után a bal oldalon találod a Legjobb jegyek (Best tickets) gombot, ami a legolcsóbb, leggyorsabb és legoptimálisabb ajánlatokat választja ki.

 

Ha megvan az utazásotok pontosabb időpontja, küld el nekünk az info@chiangmai.hu e-mail cimre, és kérésedre szivesen keresünk akár nemzetközi vagy Thaiföld belföldi járatokat is számototokra.

Repülőjegyek Thaiföldre

www.ChiangMai.hu

© 2015-2019. ChiangMai.hu 

 • Instagram Social Icon
 • Facebook Social Icon